Nou

Seria de Sus

Collection Books

Despre Companie

Editura PILGRIM EDUCATION este un lider al tehnologiilor-IT de piata educationala . Invatarea limbii Engleze ca limba straina este prioritatea noastra. Credem ca Engleza este cel mai important mijloc de implantare a principiilor multiculturali pentru obtinerea intrepatrunderii, imbogatirea si dezvoltarea culturii de masa.

Misiunea noastra este de a populariza noi metode eficiente de invatare in randul cadrelor didactice, elevi si parinti. Toate proiectele de publicare sunt create in conformitate stricta cu actualul curriculum guvernamental de invatare a limbilor.

Publicatiile noastre tiparite sunt parte din seturile de instruire multimedia care constau in carti, site-ul web si aplicatii mobile.

Oferim o oportunitate la o metoda gratuita de invatare educationala de acasa pentru milioane de copii. Vizionarea clipurilor video este un instrument de invatare. Continutul nostru video este impartit in blocuri separate convenabil.

Responsabilitatea sociala este o prioritate pentru actiunile editurei PILGRIM EDUCATION. Actualizam proiectul ‘Oportunitati Egale’ mana in mana cu Ministerele Educatiei din tarile cu care lucram. Scopul proiectului este de a oferi o aprovizionare gratuita de literatura educationala moderna, creata si functionand cu cele mai recente tehnologii-IT care permit accesul la un sistem de tutoriale video pentru copii cu necesitati educationale speciale, care stau la casa individuala de studiu.